15.9 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Centar za kulturu i informiranje

Na natječaj Ludbreg petkom 2021. stigao rekordan broj prijava, posjetitelje očekuje čak 22 programa
N

Osim izložbi i koncerata, u sklopu programa održavat će se i predstave, plesne predstave, predstavljanje knjiga te performansi i video projekcije.

Ne propustite

Centar za kulturu i informiranje Ludbreg izvijestio je kako je na natječaj za sudjelovanje u programu Ludbreg petkom 2021. pristigao rekordan broj prijava koje uključuju razne oblike kulturno umjetničkih programa. Osim izložbi i koncerata, održavat će se i predstave, plesne predstave, predstavljanje knjiga te performansi i video projekcije.

– Želja nam je da kroz program doprinesemo i dodatno unaprijedimo kulturni život grada stoga nas iznimno veseli da su umjetnici amateri, ali i profesionalni umjetnici prepoznali njegov potencijal i javili se u velikom broju. Vjerujemo da će i ludbreška publika prepoznati njegovu kvalitetu i značaj te da će se rado odazivati. Ovogodišnji program je raznovrstan, prilagođen i djeci i odraslima, tako da će svatko moći nešto odabrati – kažu organizatori.

Raspored se sastoji od čak 22 programa.

– Kod pripreme, osim o epidemiološkoj situaciji, morali smo razmišljati i o planiranoj obnovi kino dvorane zbog koje gubimo dio prostora koji je predviđen za događanja s većim brojem posjetitelja. Program smo stoga koncipirali tako da su predstave i koncerti većinom rezervirani za toplije mjesece kada nam vrijeme omogućava da ih održimo vani – poručuju.

Raspored ovogodišnjeg programa možete pogledati OVDJE.

Foto: Grad Ludbreg
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kvizaški nastup

Koprivnički knjižničar Kristian Ujlaki odličan na Milijunašu, otišao kući s dobrim dobitkom

Svim Koprivničancima dobro poznati knjižničar Kristian Ujlaki nastupio je danas na kvizu Tko želi biti milijunaš. Kristian je vrlo glatko...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×