22.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PRVA HKL

Kuglačice Podravke ponovno nisu uspjele zadržati prednost, pripao im je bod
K

U sljedećem kolu, ponovno kod kuće, igraju sa Siscijom, ekipom s kojom dijele šesto mjesto.

Ne propustite

Kuglačice Podravke remizirale su s Osijekom, nakon čega su istim rezultatom, u sklopu 12. kola Prve HKL, bili blizu pobjede i protiv Zagreba. No, na domaćem je terenu protekli vikend završilo 4-4 (3169:3174, 14:10).

Imale su Koprivničanke prednost. Poene su u prvome bloku osvojile Matiša (558) i Bolić (555), dok Zver (528) isto nije uspjela ostvariti. U tome trenutku, 2-1 i 15 čunjeva prednosti. U drugom bloku Šimunić (525) je osvajila sve setove i poen, Vargić (502) izgubila, a Kolarić (394) osvojivši poen izlašla i nakon trećeg seta ušla je Lukčin (107).

Nažalost, u posljednjem je setu Podravka izgubila dotadašnju prednost u čunjevima i umjesto dva uzela samo jedan bod. U sljedećem kolu, ponovno kod kuće, Podravka igra sa Siscijom, ekipom s kojom dijeli šesto mjesto.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×