23.5 C
Koprivnica
Nedjelja, 16. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PRVA HKL

Kuglačice Podravke poražene u Rijeci, slijedi domaći ogled s Ogulinom
K

Velika prednost u čunjevima osigurala je Riječankama nove bodove.

Ne propustite

Kuglačice Podravke u sklopu 14. kola Prve HKL gostovale su u Rijeci. Unatoč dobroj borbi, doživjele su poraz rezultatom 5:3 (3280:3252, 13.5:10.5).

U prvome bloku poen za Podravkašice osvojila je Zver, dok je isti izgubila Petrić. Rezultat je tada glasio 1-1, s prednošću Riječanki u čunjevima. U nastavku, u drugome bloku, Lukčin je izgubila poen, kao i Bolić, što je značilo da domaće kuglačice imaju vodstvo 3-1 i 73 čunja više. U zadnjem bloku Matiša je osvojila poen protiv I. Juričić, dok Orehovec ponovno pokazala kuglačko umijeće te učinila isto.

Velika prednost u čunjevima osigurala je Riječankama nove bodove. Podravka, pak, u sljedećoj utakmici, u subotu u 13 sati, u Koprivnici igra protiv posljednjeg Ogulina.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Serijski kriminalac

Podravskom majstoru htio ukrasti vrijedan metal, pa rekao: Pokvaril mi se bicikl, štel sam ga popraviti s nekakvim železom!

Sedam mjeseci bezuvjetnog zatvora mogao bi dobiti jedan 34-godišnji muškarac sa šireg legradskog područja zbog pokušaja krađe metala. Odvjetništvo je...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×