21.8 C
Koprivnica
Subota, 4. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
REKORDERI

Ovakvu brojku dugo nismo vidjeli, netko je autom između Vlaislava i Novigrada vozio čak 182 kilometra na sat
O

Ograničenje je, inače, postavljeno na 90 kilometara na sat.

Ne propustite

Policijska uprava koprivničko-križevačka i ovoga je vikenda pojačano nadzirala promet. U petak, subotu i nedjelju ukupno su zabilježene četiri nesreće, čiji su uzroci bili vožnja na nedovoljnoj udaljenosti, nepoštivanje prednosti prolaska, nepropisno mimoilaženje i brzina neprimjerena uvjetima.

Sankcionirana su, pak, 283 prometna prekršaja, od čega 30 otpada na vožnju pod utjecajem alkohola, a 136 na prekoračenje brzine. Obavljeni su, također, i vikend rekorderi.

U kategoriji alkohola, najveća koncentracija utvrđena je u subotu oko 21.20 sati na cesti između Kalinovca i Budrovca gdje je 69-godišnjak imao 2,43 promila. Glede brzine kretanja vozila valja istaknuti kako takvu brojku dugo nismo vidjeli. Naime, vozač je osobnim automobilom između Vlaislava i Novigrada Podravskog proletio sa 182 kilometra na sat, iako je ondje ograničenje postavljeno na 90.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Užas

JE LI TO MOGUĆE Pogledajte što su “pametnjakovići” napravili pametnoj klupi kod Gimnazije

Neki su pametnjakovići, zapravo delinkventi ili možda pojedinac napravili pravu štetu na jednoj od pametnih klupa postavljenih u gradu....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×