12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PRAVA DJETETA

Dijete u Križevcima stalo između roditelja koji su se svađali, otac razbijao stvari, a majku se tereti za nasilje
D

Između ostaloga, tereti ih se da nisu brinuli o školovanju djeteta.

Ne propustite

Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru podignulo je optužnicu protiv 38-godišnjakinje i 45-godišnjaka zbog počinjenja kaznenog djela protiv braka, obitelji i djece povredom djetetovih prava.

Na stranicama Državnog odvjetništva RH stoji kako ih se tereti da od rujna 2018. do kraja kolovoza 2020. godine u Križevcima nisu brinuli o školovanju djeteta te su se ispred njega svađali i vikali. Pritom je, navodi DORH, 45-godišnjak ponekad bio pod utjecajem alkohola te je znao bacati i razbijati stvari po kući.

Također, tereti ga se da je 17. kolovoza 2020. godine 38-godišnjakinji prijetio smrću zbog čega je dijete, kako bi ih smirilo, stalo između njih. Optuženi su za neadekvatno odgovaranje na emocionalne potrebe djeteta, a okrivljenu se tereti i da je prema njemu više puta bila nasilna.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×