13.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
TREĆA HNL SJEVER

Radnik u Virju lovi prvo mjesto, Tehničar protiv Virovitice traži nastavak uspješnog niza
R

Na vrhu tablice i dalje su Ždralovi s 36 bodova, dok su Križevčani drugi s 34 boda. Treći Polet ima 33, a četvrtoplasirani Tehničar 32 boda.

Ne propustite

U nadolazećem 19. kolu Treće HNL Sjever, koje se igra u subotu, uzbuđenja zasigurno neće nedostajati. Naime, borba na vrhu krajnje je neizvjesna, između četiri najbolje plasirana razlika je u isto toliko bodova, pa si nijedna momčad ne može dopustiti kikseve.

Križevački Radnik, trenutno drugi na tablici s 34 boda, odnosno dva manje od prvih Ždralova, gostuje kod posljednjeg Podravca iz Virja. Križevčani će u pohodu na prvo mjesto morati iskoristiti činjenicu da su domaćini dosad u prvenstvu uzeli tek dva boda te krenuti po uvjerljivo slavlje.

Četvrtoplasirani Tehničar nakon dvije pobjede u nizu traži i treću. Na domaćem će terenu dočekati Viroviticu, desetu momčad ligaške tablice. Cvetkovčani imaju 32 boda, a s obzirom na činjenicu da u ekipi imaju brojne zvjezdane pojedince, vjerujemo da ih ništa osim naslova prvaka neće zanimati na kraju sezone.

Derbi kola igra se u Svetom Martinu na Muri. Između trećeg Poleta i vodećih Ždralova razlika je u svega tri boda, pa će tijek utakmice možda biti i presudan za poredak do konca sezone. U svakom slučaju, u Međimurju nas čeka jedan izrazito zanimljiv sraz.

Pretposljednji Graničar bez rezultatskog imperativa odlazi u Orahovicu, gdje ih sedmi Papuk dočekuje kao favorit. Đurđevčani imaju tek devet bodova, za Viroviticom kasne čak 11, pa velikih očekivanja ili nada da će na tablici ipak skočiti – nema.

U ostalim se utakmicama susreću Bjelovar i Rudar Mursko Središće te ludbreška Podravina i Varteks.

Treća HNL Sjever, 19. kolo, subota 17. travnja, 16.00 sati: 

Podravac V – Radnik Križevci
Tehničar – Virovitica
Polet SMnM – Mladost Ž
Bjelovar – Rudar MS
Podravina – Varteks
Papuk – Graničar Đ

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×