19.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
POVOLJNI UVJETI

Pet obitelji potpisalo ugovore za kupnju gradilišta na Podolicama
P

Početna cijena zemljišta bila je od 122 tisuće do 145 tisuća kuna, a zemljišta su im na kraju prodana po cijeni od 36.600 kuna do 49.200 kuna.

Ne propustite

U gradskoj upravi danas su potpisani ugovori s pet vlasnika zemljišta koji su ostvarili najveći broj bodova te time i pravo na kupnju zemljišta po povoljnijim uvjetima. Riječ je o pet obitelji od kojih su tri ostvarile pravo popusta od 70 posto i dvije na popust od 60 posto.

– Drago mi je da se ova mjera pokazala kao dobra i hvala vam na interesu koji ste iskazali za kupnju zemljišta. Ispred gradske uprave i u svoje osobno ime želim vam puno sreće, osobnog zadovoljstva i zdravlja da što prije izgradite svoje domove i da nam ostanete u Koprivnici – rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Prodane parcele veličine su od 527 do 625 metara kvadratnih, a novi vlasnici na kupnju istih ostvarili su popust od 70 i 60 posto. I dok je početna cijena zemljišta bila od 122 tisuće do 145 tisuća kuna, zemljišta su prodana po cijeni od 36.600 kuna do 49.200 kuna.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×