13.5 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

I mali dioničari traže predstavnika u Nadzornom odboru Podravke
I

Ne propustite

Udruga malih dioničara Podravke nezadovoljna je odlukom aktualnog Nadzornog odbora da u budućem sastavu toga tijela ne bude predstavnika malih dioničara, koji drže 30-ak posto vlasništva, a Udruga ih okuplja između 3 i 4 posto. Prijedlog sastava budućeg Nadzornog odbora ne odražava stvarne odnose u dioničkoj strukturi Podravke, pa Udruga poziva članove i predsjednika Nadzornog odbora da još jednom preispitaju svoju odluku. Ne bude li u prijedlog uvršten i predstavnik malih dioničara, Udruga ima svoj scenarij.

– Razmatramo mogućnost da idemo sa svojim protuprijedlogom na Skupštinu, a o detaljima, nažalost, sad ne bih rekao ništa, kazao nam je predsjednik Udruge Davor Švarc.

Na pitanje umjesto koga bi predstavnica Udruge Vesna Želježnjak trebala biti imenovana u Nadzorni odbor, predsjednik Švarc je rekao:

– Mi zastupamo male dioničare i smatramo da bi kao takvi trebali biti u Nadzornom odboru Podravke. Sve ostalo se nas kao Udruge ne tiče i ne želimo sugerirati ili tražiti ili zahtijevati da se nekog drugog briše te da se umjesto nekog drugog nas stavi.

Mali dioničari su u dosadašnjem Nadzornom odboru Podravke imali troje predstavnika, no kako se – za razliku od institucionalnih investitora nisu organizirali, ostali su bez ijednog.

tekst: Radio Koprivnica

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Još je dobro i prošao

“Majstor” dobro proslavio Praznik rada! Sjeo za volan s više od 2 promila, ostao bez novaca i vozačke

Praznik rada učinio svoje i neki su se ipak previše opustili. U kasnim večernjim satima 1. svibnja zaustavljen je 35-godišnji...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×