12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
KNJIGE I PRIRODA

FOTO Đurđevačka Gradska knjižnica krenula s dječjim ljetnim radionicama, najmlađi uživali u Park šumi Borik
F

Radionica je započela čitanjem priče Mara i sport, a djeca su raspravljala o važnosti zdravog načina života, nakon čega su se uputili u šetnju poučnom stazom.

Ne propustite

Gradska knjižnica Đurđevac započela je s provedbom ljetnih dječjih radionica, a prva u nizu kreativna radionica za djecu od 3 do 6 godina održana je ovog utorka u prekrasnom amfiteatru Park šume Borik, na kojoj su uz mališane sudjelovali i roditelji.

Radionica je započela čitanjem priče Mara i sport, a djeca su raspravljala o važnosti zdravog načina života, nakon čega su se uputili u šetnju poučnom stazom gdje su isprobali sprave za vježbanje, igrali različite igre i pritom se dobro zabavili.

Pozivaju sve zainteresirane da se pridruže i sudjeluju na sljedećoj radionici koja će se održati u utorak, 25. svibnja u 18 sati na istom mjestu, u Park šumi Borik.

Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×