12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Prošlog vikenda najpijaniji vozač imao 2,85 promila u krvi
P

Ne propustite

Koprivnički, Križevački i Đurđevački policajci su prošlog vikenda sankcionirali 170 prometnih prekršaja, od čega najviše, 40, prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola.

Iz prometa su isključili 53 vozača, od kojih su 13 smjestili u policijske postaje do prestanka djelovanja opojnih sredstava, a šestoricu višestrukih recidivista su uhitili i doveli na prekršajne sudove. Najpijaniji vozač je bio dvadesetosmogodišnjak koji je u nedjelju oko 01.30 sati u Koprivničkom Ivancu napuhao 2,85 promila, za što ga je prekršajni sudac kznio sa 14 dana zatvora i 800 kuna, a vozačka dozvola mu je oduzeta na devet mjeseci. Od prometnih bisera koji su se prošlog vikenda sreli s policajcima još vrijedi izdvojiti dvije mlade vozačice koje su pijane sjele za volan. Prva je stara 22 godine, a policajci su ju u nedjelju ujutro oko 6.30 sati ulovili u Koprivnici kako s 0,93 promila vozi auto i zato ju zadržali dok se nije otrijeznila, a onda ju odveli prekršajnom sucu koji joj je “odrezao” novčanu kaznu od tisuću kuna, zabranu upravljanja vozilima B kategorije i deset dana zatvora uvjetno godinu dana. Druga vozačica je dvadesetogodišnjakinja koju su plavci također ulovili u Koprivnici u nedjelju oko tri ujutro da vozi s 1,30 promila alkohola u krvi. I nju su zadržali do otrježnjenja te odveli prekršajnom sucu, koji ju je kaznio s 1500 kuna, dva mjeseca zabrane upravljanja vozilima B kategorije i osam dana zatvora uvjetno godinu dana. Brzinski rekorder ovog vikenda je bio 42 godine stari vozač, kojemu su policajci u petak navečer u Novigradu Podravskom izmjerili da se vozio 133 na sat, a ograničenje je bilo 60 km/h, zbog čega je od prekršajnog suca dobio jednomjesečnu zabranu upravljanja vozilom i 4000 kuna kaznu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×