18.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Kupio lažne svjedodžbe sebi i prijatelju i zaposlio ga u svojoj firmi
K

Ne propustite

Policajci su uhitili dvojicu muškaraca stare 41 i 32 godine sa Đurđevačkog područja za koje su tijekom krim istrage utvrdili da su 2006. godine kupili krivotvorene svjedodžbe o stjecanju srednje stručne spreme.

Glasnogovornik PU koprivničko-križevačke Dražen Laljek je rekao da je stariji muškarac za sebe i svojeg prijatelja kupio od za sada nepoznate osobe svjedodžbe o završenoj srednjoj školi, no nije konkretizirao kojoj:

– Stariji muškarac je temeljem kupljene škole otvorio obrt i zaposlio mlađeg muškarca. Riječ je o svjedodžbi jedne od obrtničkih škola na zagrebačkom području, ali ne mogu reći kojoj jer je utvrđivanje identiteta “prodavača” još uvijek u tijeku i za pretpostaviti je da će biti otkriveno još osoba koje su na taj način došle do dokumentacije o školovanju.

Đurđevčani su krivotvorene svjedodžbe o stjecanju SSS upisali u radne knjižice. Kazna za prekršaj koji su počinili je novčana, ili zatvor do pet godina.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Traje do kraja svibnja

DOBRA VIJEST Danas kreće isplata povrata poreza kojemu se veseli više od 830 tisuća Hrvata, izračunajte koliko ćete dobiti

Danas počinje isplata povrata poreza! Do kraja mjeseca očekuje se isplata povrata po godišnjem obračunu poreza na dohodak za 2023....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×