13.5 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
VIKENDOM DRAMIM(O)!

Ovog vikenda na radionicama u Kampusu naučite kako čitati između redaka
O

Riječ je o ciklusu dramskih edukativnih i stvaralačkih sadržaja koji će se održavati u sklopu umjetničkog projekta Foruma udruga nezavisne kulture – FUNK.

Ne propustite

U sklopu umjetničkog projekta Foruma udruga nezavisne kulture –FUNK, održat će se II. ciklus dramskih radionica za odrasle pod nazivom VIKENDOM DRAMIM(O)!

DRAMIM(O)! je ciklus dramskih edukativnih i stvaralačkih sadržaja koji će se održavati u sklopu umjetničkog projekta Foruma udruga nezavisne kulture – FUNK, koji je pokrenula Podravka iz Molvi, a ujedno i dramska pedagoginja Jelena Kovačić, a cilj mu je poticanje razvoja dramskog odgoja na području Podravine, kao i razvoja nezavisne kazališne scene na području grada Koprivnice, za koju smatra da je nedovoljno aktivna i primijećena.

U rujnu prošle godine održana je glazbeno-dramska radionica Igramo se i učimo! kao svojevrsni pilot prvog ciklusa stvaralačkih, dramskih sadržaja za građane Koprivnice, a nakon pozitivnih komentara i reakcija, ovog ljeta kreće drugi, opširniji ciklus dramskih radionica za odrasle pod nazivom VIKENDOM DRAMIM(O)! u FUNK-u!

Radionice će se održati 10. srpnja 2021. u prostorijama Udruge FUNK (Trg dr. Žarka Dolinara 1), a osmišljene su kao dodatna edukacija obrazovno-odgojnih djelatnika i postojećih voditelja dramskih aktivnosti. Kroz radionički rad namijenjen građanima Koprivnice, ali i ostalih mjesta koprivničke Podravine, ponudit će se dodatni dramski alati koje će sudionici moći koristiti u odgojno-obrazovnom radu, u dramskom ili kazališnom radu te kao dodatna pomoć pri integriranju dramskog odgoja u razna područja humanističkog rada. Sudionici radionice upoznat će se s različitim kazališnim formama, dramskim tehnikama i metodama te pripovjedačkim tehnikama. Ciljana skupina su odgojitelji, učitelji, profesori, voditelji aktivnosti za djecu i mlade, građani koje zanima ovakva vrsta rada.

Sudionici će moći odabrati nekoliko dramskih radionica: KAZALIŠTE MATERIJALA (voditeljica Ana Malnar), KAKO ČITATI IZMEĐU REDAKA? (voditeljica Maša Rimac Jurinović), KAMIŠIBAJ – umjetnost pripovijedanja u slikama (voditeljica Iva Nemec) i LIKOVNOM UMJETNOŠĆU DO DRAMSKE PRIČE (voditeljica Jelena Kovačić).

Za prijavu na radionice plaća kotizacija u iznosu od 20 kuna, a prijaviti se možete na mail dramimo.kc@gmail.com. Potrebno je navesti ime, prezime, kontakt broj i ime radionice na koju se prijavljujete. Radionice su namijenjene odgojno-obrazovnim djelatnicima, ali i svim zainteresiranima za kreativni dramski proces.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Supersport HNL

Slaven sutra na Apašu čeka Goricu, Božić: Dužni smo iskupiti se svima koji vole klub i dolaze navijati

Pretposljednji Farmaceuti sutra u 17 sati na svom Apašu dočekuju sedmoplasiranu Goricu. Mediji su ovih dana istaknuli dva bitna...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×