13.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
DRUŽENJE UZ FILMOVE

Dergez ljetna kino karavana i ovog ljeta prolazi najljepšim podravskim krajem
D

U slučaju kiše alternativne lokacije su društveni domovi u mjestu u kojem je predviđena projekcija, poručuju organizatori. 

Ne propustite

Dergez ljetna kino karavana i ovog ljeta prolazi najljepšim podravskim krajem! Vjerujemo da ste spremni na zabavna obiteljska druženja uz odlične filmove, glazbu i kokice pod vedrim podravskim nebom!

Zadovoljstvo nam je što Vas možemo pozvati na besplatne projekcije odličnih filmova na otvorenom koje će se održavati čak osam vikenda kroz ovo ljeto!

– Nakon prošlogodišnjeg odličnog odaziva posjetitelja kina na otvorenom u Kalinovcu, Ferdinanovcu, Kloštru Podravskom i Podravskim Sesvetama, usprkos specifičnim okolnostima u kojima je održano ljetno kino, ove godine osigurano je još više zabavnog sadržaja prije samih projekcija te su nam se u organizaciji priključili prijatelji iz Turističke zajednice grada Đurđevca, TZ Središnje Podravine i TZ Koprivničko-križevačke županije, baš kao i Sesvečka udruga mladih SUMA –  kaže Alen Janći, direktor TZ područja Dravski Peski.

Najmlađi prije svake projekcije od 17 sati mogu uživati u besplatnim napuhancima i zabavnim igrama u kojima mogu osvojiti vrijedne poklon pakete partnera kino karavane, a prije projekcije razveseljavat će nas prigodna glazba!

– Kao što smo i obećali prošle godine, proširen je broj lokacija kojima će proći Dergez ljetna kino karavana te će sada u kinu pod zvijezdama uživati i stanovnici Novigrada Podravskog, Virja, Molvi, Koprivničkih Bregi, a kino se zatvara projekcijom na idiličnoj lokaciji Park šume „Borik“ u Đurđevcu! Vjerujemo da su odabrani odlični filmovi, prikladni i za djecu i odrasle – pojasnila je Ivana Dergez, voditeljica maloprodaje Dergez trgovina

Filmovi koji će biti prikazani:

03. srpanj – Podravske Sesvete – Rat u kući 

10.srpanj – Ferdinandovac – Osjećam se lijepom 

17. srpanj – Kloštar Podravski – Glavni kuhar

24. srpanj – Kalinovac – Godina vjenčanja

31. srpanj – Novigrad Podravski – Kako postati Latino ljubavnik

7. kolovoz – Virje – Mia i bijeli lav 

14. kolovoz – Bregi – 10 dana bez mame 

21.kolovoz – Molve – Putnik 

22. kolovoz – Đurđevac – Hitman’s Wife Bodyguard

 

U slučaju kiše alternativne lokacije su društveni domovi u mjestu u kojem je predviđena projekcija, poručuju organizatori.

 

 

 

 

 

 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×