12.6 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
za svakog ponešto

Revije, izložbe, ples, kino i dobra vinska kapljica u sklopu četvrtog vikend Summer Cock Festivalu u Đurđevcu
R

Bogati programi počinju već danas i trajat će do nedjelje

Ne propustite

Đurđevčani, ali i ne samo oni, ovih će dana uživati u četvrtom vikend Summer Cock Festivalu, koji se održava u organizaciji Turističke zajednice Grada Đurđevca.

Bogati program počinje večeras u 20 sati, ispred Doma kulture u Đurđevcu, gdje će se na ljetnoj pozornici održati revija i izložba rukom oslikane svile pod nazivom HERBARIJ NA SVILI, a sve to u organizaciji Kluba žena Đurđevac i Svila – silk Domaće radinosti s ciljem promocije prirodnih materijala i tradicije svile.

U subotu, proslavom Bartolova i tradicionalnim postavljanjem tzv. klopoteca u Vinariji Bukovčan od 17 sati, sve posjetitelje očekuje zabavan program uz gastro delicije i dobru vinsku kapljicu.

Istoga dana, na ljetnoj pozornici ispred Doma kulture, za sve ljubitelje plesa prezentirat će se plesne točke polaznika Ljetne škole plesa i Sportskog plesnog kluba Ritam iz Koprivnice uz zvukove stardandnih i latino-američkih plesova na Večeri plesa, koja započinje u 19.30 sati.

Kao i proteklih tjedana, neće nedostajati ni filmske zabave u Kinu Đurđevac, gdje će se u nedjelju s početkom u 10.30 prikazati nova animirana filmska avantura za najmlađe – Psići u ophodnji, dok u večernjim satima, točnije od 18 sati svi mališani mogu uživati u napuhancu po promotivnim cijenama.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×