19.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
dolazi hrvatski dragovoljac

Slavenaši u godinu dana upisali samo tri domaće pobjede, a sutra su bodovi imperativ; Lulić: Svim snagama idemo u napad od prve minute
S

Trenutno me podsjećaju na moju ekipu Rudeša iz sezone 2017/2018., kada smo na polovici prvenstva imali četiri-pet bodova, a na kraju smo zaredali osam pobjeda i završili sedmi. Zato ih nikako ne treba otpisivati

Ne propustite

Samo tri domaće prvenstvene pobjede upisali su nogometaši Slavena Belupa u posljednjih godinu dana. Dvije protiv Varaždina i jednu protiv Istre. Za momčad koja je godinama slovila kao prava domaćinska ovo je itekako mizeran podatak.

Tu neugodnu tradiciju nastavili su i u ovoj sezoni, iako su imali prilično prolazne protivnike. No, protiv Lokomotive i Šibenika osvojili su samo bod, zaredali su sad i dva gostujuća poraza, stoga im se pobjeda protiv Hrvatskog dragovoljca sutra nameće kao imperativ.

Posljednja momčad HNL-a, bez osvojenog boda, dolazi u Koprivnicu u sklopu sedmog kola, i to s novim trenerom. Davor Mladina zamijenio je Miroslava Kuljanca, ali to je nešto s čime se strateg Slavena, Dean Klafurić, ne bi smio zamarati. Igra prema naprijed i kako zatresti protivničku mrežu je ono s čime se on mora zabavljati, jer to su u posljednje vrijeme najveći problemi koprivničke momčadi.

Bez golova nema ni pobjeda, odnosno bodova, a situacija na ljestvici nije bajna, jer je jedina pobjeda ona iznenađujuća s Maksimira na otvaranju sezone. Zato je sutrašnja utakmica od velike važnosti za slavenaše. Svjestan je toga i pouzdani veznjak Karlo Lulić, koji još traži onu prošlogodišnju formu.

– Svi očekujemo pobjedu i tako ćemo se postaviti od prve minute. Trebamo svima pokazati tko je gazda na travnjaku, tko je kvalitetniji i bolji. I takva će biti taktika, svim mogućim snagama u napad od prve minute – jasno je poručio Lulić.

Osvrnuo se i na Dragovoljac, poručivši da ih ne treba olako shvatiti, jer se pomalo ekipiraju i uigravaju.

– Trenutno me podsjećaju na moju ekipu Rudeša iz sezone 2017/2018., kada smo na polovici prvenstva imali četiri-pet bodova, a na kraju smo zaredali osam pobjeda i završili sedmi. Zato ih nikako ne treba otpisivati. Korak po korak će napredovati, nisu bezazleni, već opasni na svoj način – zaključio je Lulić.

Na kraju samo dodajmo kako se utakmica igra u petak u 20 sati na koprivničkom Apašu, a ulaz gledatelja je dozvoljen uz već standardne covid mjere, odnosno putovnice.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×