18.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
RANO UJUTRO

Dvoje biciklista ozlijeđeno nakon naleta teretnog automobila
D

Protiv vozača koji je prouzročio nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Ne propustite

Prometna nesreća dogodila se jučer, u 5.45 sati, na državnoj cesti broj 2 u Borovljanima, stoji u izvješću Policijske uprave koprivničko-križevačke. Objavili su kako je 62-godišnjak vozio teretni automobil Renault u smjeru Novigrada Podravskog kada je uslijed neprilagođene brzine prednjim dijelom vozila udario dvoje biciklista.

Točnije, prvo je udario u stražnji dio jednog bicikla kojega je vozila 51-godišnjakinja, nakon čega je na isti način udario bicikl 52-godišnjaka. Oba su bicikla bila osvijetljena te su biciklisti nosili reflektirajuće prsluke.

Nakon udara, biciklisti su odbačeni u desni odvodni kanal, kamo je sletio i teretni automobil. Biciklisti su lakše ozlijeđeni, a protiv vozača koji je prouzročio nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

pomozimo

JOŠ MOŽETE GLASATI! “Radići” i učenici iz Sokolovca trebaju vaš “klik” do ponoći, pomozite im da opreme knjižnice!

Udruga "RTL pomaže djeci" oprema knjižnice osnovnih škola diljem Lijepe Naše! Tako su učenici iz Osnovne škole "Braća Radić" i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×