33.5 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Plesači Ritma uspješni na turniru u Koprivnici
P

Ne propustite

Na bodovnom turniru HSPS-a održanom proteklog vikenda u Koprivnici nastupilo je sedam plesnih parova ŠPK Ritam Koprivnica koji su ostvarili odlične rezultate.

U kategoriji veterana C Neno Rojčević i Marina Tomac Rojčević osvojili su dvije zlatne medalje, jednu u standardnim i jednu u latinsko-američkim plesovima. Kao pobjednici u najjačoj kvalitativnoj kategoriji u kategoriji veterana osvojili su i pehare – Trofej grada Koprivnice u obje discipline.

Rojčevićima su na turniru uručene i službene trenirke reprezentacije Hrvatske, a u klubu ističu kako su posebno ponosni što imaju par u državnoj reprezentaciji.

I ostali su parovi imali odlične rezultate. Ivan Šoš i Lana Katalenić u standardu su osvojili broncu, a u latinu zlato. Fran Jakopanec i Lara Vuković bili su brončani u standardu, dok su u latinu osvojili četvrto mjesto.

Vinko Sabolić i Laura Krog u finalu standarda zauzeli su četvrto, a u latinu peto mjesto. Isti plasman imali su i Patrik Šoš i Nives Novak, četvrto mjesto u standardu i peto u latinu. Marko Šimek i Lana Bermanec koji su tek nedugo prešli u visoku C kategoriju mladeži i plešu svih 10 plesova, u finalu standarda zauzeli su sedmo, a u finalu latina odlično četvrto mjesto.

U početnoj kategoriji osnovaca D1 Alan Jantolek i Mia Ban prošli su u finale i u konačnom poretku zauzeli šesto mjesto u standardu i sedmo u latinu.

Plesači nastavljaju s treninzima i pripremama, a svi zainteresirani za upise mogu se javiti na spk.ritam.kc@gmail.com ili na 098/1394-558.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vruća subota

FOTO/VIDEO Vruću koprivničku špicu zagrijale ljetne odjevne kombinacije

Visoke temperature u nisu zaustavile mnogobrojne građane da prijepodnevne sate provedu u središtu grada. Zrinski trg u Koprivnici tako je...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×