19.9 C
Koprivnica
Srijeda, 26. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Bibliobus posjetio Područnu školu Plavšinac
B

Ne propustite

U petak 22.05.2015. koprivnički bibliobus posjetio je Područnu školu Plavšinac u kojoj je uspostavljen knjižnični stacionar Knjižnice i čitaonice „Fran Galović” Koprivnica. Posadi bibliobusa tom se prigodom pridružila i ravnateljica koprivničke knjižnice Dijana Sabolović-Krajina, a u Plavšincu su nas osim veselih učenika dočekale i učiteljice Višnjica Šestak i Meri Đurić te romski pomoćnik Mladen Bogdanić.

Koprivnički knjižničari u Plavšinac su dostavili novi paket slikovnica kako bi osvježili fond malog knjižničnog stacionara, dok su pročitane i obrađene slikovnice vraćene u knjižnicu.

Uvijek ugodno druženje započelo je u bibliobusu gdje je knjižničarka Ana Škvarić učenicima pročitala priču „Maca papučarica”, nastavljeno je u školi uz razgovor, prigodnu zakusku, pjesmu i igru; učenici su knjižničarima darivali crteže koje su nacrtali posebno za njih, a koji su već našli svoje mjesto u bibliobusu, a rastali su se uz dogovor da se vide početkom iduće školske godine.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pan Ljetna liga

FOTO Malonogometne vratolomije zagospodarile na igralištu Apaša, počela je Pan Ljetna liga

Županijske nogometne lige završile su prije nekoliko tjedana, no ljubitelji nogometa ne moraju očajavati. Osim Europskog prvenstva, ljubitelji nogometa...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×