12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
pokrenuta istraga

“Tri na tri”: Napali policiju koja im došla privesti prijatelja, dvojicu ozlijedili, jednom zaprijetili smrću
"

Došli na intervenciju zbog prekršaj protiv javnog reda i mira.

Ne propustite

Iako se nemili događaj dogodio sredinom srpnja, Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici tek je početkom rujna donijelo rješenje o provođenju istrage protiv trojice hrvatskih državljana (1956., 1997. i 1989.), zbog osnovane sumnje da su počinili kaznena djela napada na službenu osobu i prijetnje prema istima.

Naime, sumnja se da su okrivljenici u starosti od 65, 24 i 32 godine, u dvorištu obiteljske kuće u jednom mjestu u okolici Koprivnice, fizički napali trojicu policijskih službenika koji su privodili u službeno vozilo njihovog 29-godišnjeg prijatelja. Razlog je bio prekršaj protiv javnog reda i mira.

Spomenuta trojka s time se očito nije mirila te su prilikom napada na “plavce” dvojici nanijeli tjelesne ozljede, čija težina ne piše u priopćenju. Također, pritom je najstariji od njih, onaj kojemu je 65 godina, zaprijetio policijskom službeniku kako zna gdje živi i da će ga ubiti.

S obzirom na taj napad i upućene prijetnje, možemo samo zaključiti da se “trojici mušketira” ne piše dobro.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×