19.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ŽELIO JE OBNOVITI VEZU

Bivšoj djevojci uputio više od tri tisuće poruka i poziva, čak se skrivao i pratio tko joj dolazi u posjet
B

U optužnici je predloženo da se okrivljeniku produlje mjere opreza koje je okrivljeniku izreklo državno odvjetništvo.

Ne propustite

Neki baš teško prihvate raskid veze. Primjer je 37-godišnjak protiv kojega je Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu podignulo optužnicu zbog počinjenja kaznenog djela nametljivog ponašanja.

Tijekom srpnja i kolovoza ove godine, u mjestu kraj Varaždina, muškarac je bivšoj djevojci poslao više od tri tisuće poruka i poziva, želeći obnoviti vezu. Osim toga, dolazio joj je kući te pokušavao ući, iako ga nije pustila. Ni na tome nije stao, već ju je uhodio, skrivao se blizu kuće i pratio tko joj dolazi. Za naježiti se.

– U optužnici je predloženo da se okrivljeniku produlje mjere opreza koje je okrivljeniku izreklo državno odvjetništvo, i to zabrana približavanja oštećenici na udaljenost manju od pedeset metara i zabrana uspostavljanja bilo kakvog oblika kontakta s oštećenicom – objavilo je Državno odvjetništvo RH.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×