16.5 C
Koprivnica
Nedjelja, 2. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
USPJEŠNI NASTUPI

Marko Papac i Cervantes u Osijeku bez kaznenih bodova u Osijeku podijelili prvo mjesto
M

Iz kluba poručuju kako je ovome tandemu to bio drugi zajednički turnir na kojemu su nastupili.

Ne propustite

Marko Papac i njegovo mlado grlo Cervantes predstavljali su Galop team u finalu CC-a u preponskom jahanju održanom protekli vikend u Osijeku. Nastupili su na dvije utakmice čije su visine prepona 0,80 centimetara, završivši bez kaznenih bodova čime su podijelili prvo mjesto s ostalim natjecateljima koji su postigli isti rezultat.

Iz kluba poručuju kako je ovome tandemu to bio drugi zajednički turnir na kojemu su nastupili, s time da su karijeru započeli protekli tjedan u Konjičkom klubu Evago kada su prvi parkur iste visine završili s jednom srušenom preponom.

Tu nije kraj njihovim postignućima jer su u Osijeku nastupili i u utakmici zabavnog karaktera naziva Ride and Amarok drive, U timu sa Sonjom Žepinom, koja ih je pratila kao vozačica automobila, osvojili su treće mjesto.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Proslava

FOTO/VIDEO U Kloštru Podravskom popularni Žera i Crvena jabuka bacili posjetitelje u trans, slavi se Dan općine

Nakon cjelodnevnih događanja bogatog programa Dana Općine Kloštar Podravski glavni dio proslave stigao je u večernjim satima nastupom kultnog...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×