12.6 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PROGRAM

Folklorni ansambl Koprivnica obogatit će ionako sadržajan vikend u Koprivnici, pogledajte što pripremaju
F

Više od 150 djece tako će u subotu, u 17 sati, plesati na Zrinskome trgu u sklopu plesne radionice Naše kolo veliko, odnosno Međunarodnog susreta dječjih folklornih grupa.

Ne propustite

Mošt i kostanji simboli su jesenskog izdanja Podravskih motiva koji počinju za dva dana. Njihov detaljan program možete pogledati ovdje. Koprivnica će, osim toga, opet biti i folklorno središte jer je program pripremio Folklorni ansambl Koprivnica.

Više od 150 djece tako će u subotu, u 17 sati, plesati na Zrinskome trgu u sklopu plesne radionice Naše kolo veliko, odnosno Međunarodnog susreta dječjih folklornih grupa, dok svečani koncert istoga počinje u 18 sati.

Dani europske baštine diljem Europe održavaju se tijekom rujna i listopada, s ciljem upozoravanja na važnost zaštite i očuvanja baština. Koprivnički će se folkloraši obilježavanju pridružiti u nedjelju, u 17.30 sati, na Zrinskome trgu, i to organizacijom revije narodnih nošnji iz njihova fundusa pod nazivom Ruho naše, najljepše.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×