18.5 C
Koprivnica
Subota, 4. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
OSAM MILIJUNA KUNA

U Kloštru Podravskom žele izgraditi tržnicu s poslovnim prostorima, prijavili su projekt
U

prijavljen je na natječaj Ulaganja, u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu.

Ne propustite

Na općinskim stranicama Kloštra Podravskog objavljeno je kako su prijavili projektni prijedlog za izgradnju gospodarske građevine.

Konkretnije, riječ je o tržnici koja bi imala integriranu sunčanu elektranu, odnosno solarne ploče. U sklopu objekta, naveli su, bilo bi 38 poslovnih prostora, od čega osam zatvorenih prodajnih prostora i 30 prodajnih stolova.

Projekt vrijedan gotovo osam milijuna kuna prijavljen je na natječaj Ulaganja, u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Užas

JE LI TO MOGUĆE Pogledajte što su “pametnjakovići” napravili pametnoj klupi kod Gimnazije

Neki su pametnjakovići, zapravo delinkventi ili možda pojedinac napravili pravu štetu na jednoj od pametnih klupa postavljenih u gradu....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×