13.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Pantastic turneja // Prljavo kazalište zabavilo brojne Podravce u centru Koprivnice
P

Ne propustite

Drugi koncert u sklopu ovogodišnje Pantastic turneje održalo je u subotu navečer Prljavo kazalište u centru Koprivnice.

 

Nakon fenomenalnog otvorenja turneje u Zagrebu očekivanja su bila velika, no Prljavo Kazalište i Pantastic turneja sve su ih nadmašili. Subotnji koncert bio je prvo druženje Prljavaca i njihovih Koprivničanaca nakon šest godina, no pauze kao da i nije bilo.

Heroji ulice i njihova vjerna publika prvim taktovima postali su jedno i u posebnoj atmosferi ljetnih koncerata na otvorenom zajedno nizali hit za hitom ovog legendarnog benda. Nezaboravnim pjesamama koje su obilježile generacije i generacije Prljavci su poveli svoju publiku na putovanje kroz gotovo 40 godina zajedničkog druženja, ali im predstavili i neke nove pjesme čije vrijeme tek dolazi.

 


// foto: Dubravko Vutuc, Carlsberg.hr

 

Legendarni Prljavci praćeni odličnom produkcijom poklonili su Koprivničancima svih generacija ove subote još jedan koncert za pamćenje.

Večernjem koncertu prethodila je cjelodnevna zabava u Pantastic refresh zoni na Zrinskom trgu uz zabavne igre, zonu za opuštanje i live nastup benda Crossover. Za nekoliko odabranih sretnika subota je zaista bila poseban dan – prije koncerta imali su priliku, uz autograme i fotografiranje, družiti se sa svojim omiljenim bendom.

Nakon odličnog koncerta u Koprivnici Pantastic turneja kreće dalje, 13. lipnja Prljavci i Pantastic refresh zona stižu u Osijek.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×