12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Koprivnički ‘kralj kave’ na križanju Starogradske i Mosne ulice imao nesreću sa svojim BMW-om
K

Ne propustite

U sudaru BMW-a i Peugeota, na sreću, nije bilo ozlijeđenih osoba. Nastala je samo materijalna šteta. Vozači su se dogovorili oko saniranja štete bez uplitanja policije.

Na križanju Starogradske i Mosne ulice u Koprivnici danas nešto prije 8 sati došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala dva automobila – BMW i Peugeot koprivničkih registracijskih oznaka. Neslužbeno doznajemo da je do nesreće došlo jer vozač BMW-a pri skretanju ulijevo za Mosnu ulicu sa Starogradske nije propustio nadolazećeg automobila koji je vozio u smjeru Domoljuba. Sudar je bio neizbježan. Na sreću, nije bilo ozlijeđenih osoba, ali je nastala nemala materijalna šteta. Vozač BMW-a bio je Štef Ciglar, poznatiji kao koprivnički “kralj kave”.

Ništa bolje nije prošao niti Peugeot // Zvonimir MarkačPolicija nije provodila očevidne radnje na mjestu nesreće jer su vozači automobila razmijenili podatke i dogovorili se pitanje štete riješiti mirnim putem.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×