13.5 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
rošade u zdravstvu

Mirjana Hanžeković nova je ravnateljica Doma zdravlja, a na mjesto ravnateljice Zavoda za hitnu dolazi liječnica iz Đurđevca
M

Kako smo već pisali, bivša ravnateljica Marija Krajina ide u mirovinu.  

Ne propustite

Mirjana Hanžeković, dosadašnja ravnateljica županijskog Zavoda za hitnu medicinu, nova je ravnateljica županijskog Doma zdravlja.

Kako smo već pisali, dosadašnja ravnateljica Marija Krajina ide u mirovinu.

Upravno vijeće zaprimilo je tri prijave na javni natječaj za ravnatelja i to Andjelke Periša, dipl.iur. iz Koprivnice, Mirjane Hanžeković, mag.oec. iz Križevaca i Zlatice Kučko Gudelj, dipl. iur. iz Zagreba.

Nakon prezentacije programa rada, većinu glasova dobila je Mirjana Hanžeković te time poslala nova ravnateljica, na mandatno razdoblje od četiri godine, a mandat joj počinje 23. studenog.

Posao ravnateljice Zavoda za hitnu M. Hanžeković je obavljala od 2016., odnosno pet godina, a kako neslužbeno doznajemo, na njeno će mjesto privremeno, kao v.d. ravnatelja sjesti dr. med. Valerija Bartolić, voditeljica hitne medicinske službe ispostave u Đurđevcu.

Đurđevački TIM2

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

glazbene legende

Ne propustite večer punu emocija uz Hanku Paldum i Duška Kuliša, za vas imamo ulaznice!

Nezaboravan glazbeni spektakl stiže u Đurđevac, u subotu, 11. svibnja! Dvoje glazbenih legendi, Hanka Paldum i Duško Kuliš, zajedno će...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×