15.7 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
TREĆA HNL SJEVER

Virovski Podravac pred utakmicom koju moraju dobiti, Koprivnica protiv Bjelovara, dok u Križevce stižu Ludbrežani
V

Sve parove pogledajte u nastavku.

Ne propustite

Premda je poredak ukazivao na neizvjesnu utakmicu, konačni rezultat pokazuje kako je Mladost u Ždralovima pregazila Međimurje u derbiju prošloga kola Treće HNL Sjever. Na taj su se način s 18 bodova na ljestvici izdvojili baš Mladostaši, ali iza Poleta iz Svetog Martina na Muri koji je postigao 32, a primio šest pogodaka.

Tu, blizu, sa 16 bodova, do kojih su stigli minimalnom 0:1 pobjedom protiv čvrstog Varteksa, nalazi se križevački Radnik. Prigorci su, ujedno, jedini koprivničko-križevački predstavnik koji je zasad probio granicu dvoznamenkastog broja bodova. U idućem, 9. kolu na travnjaku vlastitog Gradskog stadiona ugostit će ludbrešku Podravinu koja je, pak, prije par dana remizirala s Podravcem. Ludbrežani su sve samo ne lagan protivnik, što su dokazali, na primjer, 0:2 pobjedom nad Varteksom.

Koprivnica za poraz ne zna od petoga kola kada su podijelili bodove s Podravinom. Uslijedila je pobjeda nad Viroviticom, pa i uzastopni 1:1 neriješeni ishodi u ogledima s Ždralovima i Rudarom. Idući suparnik, odnosno iduće gostovanje jest ono u Bjelovaru, koji u istome rasponu bilježi pobjede nad Poletom, Podravinom i Viroviticom te podjelu bodova s Varaždincima.

Podravac je ugrabio jedan, ali vrijedan bod u Ludbregu koji bi se mogao pokazati iznimno važnim u gustoj bodovnoj situaciji donjega doma. A situacija je takva ponajprije kada ih usporedimo s jednobodnom Viroviticom. Uspiju li u Virju savladati Virovitičane, možda slavljem obraniti domaći teren, uvelike će poboljšati atmosferu, pa i napraviti bodovni iskorak. Ovo je utakmicu koju Virovci moraju dobiti.

Ostale parove pogledajte u nastavku.

Treća HNL Sjever, 9. kolo, 16. listopada, 15 sati:

Rudar – Mladost
Bjelovar – Koprivnica
Podravac – Virovitica
Radnik Križevci – Podravina
Papuk – Varteks
Međimurje – Polet

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Meteorolozi objavili

VRIJEME ZA 1. SVIBNJA Danas nam stiže saharski pijesak, meteorolozi za Praznik rada najavljuju promjenu vremena

Jučer je prevladavala vedrina nad Hrvatskom, a preko Sredozemlja vidi se dotok saharskog pijeska koji je u manjoj količini...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×