15.9 C
Koprivnica
Srijeda, 29. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

FOTO Antunovo // U koprivničkoj Župi sv. Antuna Padovanskog brojni vjernici slave svog zaštitnika
F

Ne propustite

foto: Zvonimir MarkačSredišnje svečano euharistijsko slavlje u dvorištu franjevačke crkve, uz koncelebraciju nekoliko svećenika, predvodio je mons. Josip Đurkan, župnik Župe Presvetog Trojstva iz Ludbrega. Na misnom slavlju okupilo se nekoliko stotina vjernika.

U koprivničkoj Župi svetog Antuna Padovanskog brojni vjernici danas slave svog zaštitnika. Tijekom cijelog dana održavaju se svete mise, a ispred kipa svetog Antuna postavljenog kraj župne crkve pale se svijeće i lampaši i skrušeno se moli. U čast svetog Antuna u koprivničku župu hodočastili su i vjernici iz cijele koprivničke Podravine.

Središnje svečano euharistijsko slavlje u dvorištu franjevačke crkve, uz koncelebraciju nekoliko svećenika, predvodio je mons. Josip Đurkan, župnik Župe Presvetog Trojstva iz Ludbrega. Na misnom slavlju okupilo se nekoliko stotina vjernika, a misno slavlje uveličao je i mješoviti pjevački zbor.

Danas u 18.30 sati na rasporedu je još jedna sveta misa, a u 17.30 sati održat će se i blagoslov djece.

>> Kompletna fotogalerija // foto: Zvonimir Markač

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

I, kaj sad?

VIDEO // A JE TO! Dobro, Koprivnica je raskopana, strpljivi smo – no ova će rupa razj… i one najpristojnije!

Razumijemo, Koprivnica je raskopana, brojne su ceste u radovima ili ostavljene na milost i nemilost vremenu. Eto, Kolodvorska je...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×