21.8 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Nevrijeme // Cijela koprivnička Podravina ostala bez električne energije, pogledajte zbog čega
N

Ne propustite

Iz HEP-a su otkrili da je do nestanka električne energije došlo zbog udara munje u dalekovod kraj trafostanice na Varaždinskoj cesti, tik uz židovsko groblje. Građani su u potpunom mraku bili tri minute.

Cijela koprivnička Podravina večeras je uslijed grmljavinskog nevremena i jače kiše ostala bez električne energije. Iz HEP-a su nam kazali da električne energije nije bilo od 22.25 do 22.28 sati. Iako je riječ bila o samo tri minute potpunog mraka, doznajemo da su građani imali puno problema, pogotovo radnici u tvornicama. Iz HEP-a su otkrili da je do nestanka električne energije došlo zbog udara munje u dalekovod kraj trafostanice na Varaždinskoj cesti, tik uz židovsko groblje.

U HEP-u kažu da drugih problema zasad nisu imali, ali njihove službe u stanju su pripravnosti.

U koprivničko-križevačkoj policiji također su kazali da nikakvih drugih problema osim nestanka električne energije večeras nije bilo, a isto su potvrdili i u službi 112.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ususret Međunarodnom danu muzeja

Muzej grada Koprivnice organizira program o anatomiji na primjeru djela lokalnih autora

Svake godine ususret Međunarodnom danu muzeja u galerijama i muzejima odvija se Edukativna muzejska akcija u organizaciji Sekcije za...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×