25.2 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
godišnjica

Klub umirovljenika Volonter penzioner proveo brojne aktivnosti i akcije
K

Klub umirovljenika osnovalo je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u sklopu EU projekta Volonter penzioner.

Ne propustite

U prostorijama Kluba umirovljenika Volonter penzioner, 5. studenog, članovi su obilježili godišnjicu prve aktivnosti Kluba.

Uz druženje, sumirali su postignuća te prikazali fotografije s programa provedenih u proteklih godinu dana.

Osnovalo ga je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u sklopu EU projekta Volonter penzioner.

U tom je razdoblju Klub Volonter penzioner okupio 128 umirovljenika, organizirao 223 različita događanja kojima je cilj aktivno starenje i cjeloživotno učenje te proveo 100 volonterskih akcija.

U dane kad nema radionica, predavanja i gostovanja članovi se druže u Klubu uz projekcije, društvene igre, čitanje novina i pretraživanje interneta, a umirovljenici redovito imaju prilike otići na bazene, nogometne utakmice i različite izložbe.

Redovito sudjeluju u volonterskim akcijama za Socijalnu samoposlugu. U godinu dana organizirano je točno 100 akcija prikupljanja donacija u trgovačkim centrima te podjele paketa pomoći korisnicima Socijalne samoposluge. Od članova Kluba njih 35 redovito volontira raznim akcijama.

– Član Kluba može postati svaki umirovljenik koji želi ugodno i korisno provoditi svoje slobodno vrijeme. Svi programi su besplatni. Za učlanjenje treba donijeti osobnu iskaznicu i rješenje o mirovini ili obavijest o mirovinskim primanjima – poručuju.

Sjedište Kluba umirovljenika Volonter penzioner je u prizemlju zgrade na Trgu E. Kumičića 4 i otvoren je radnim danom od 10 do 12 sati.

Foto: GDCK Koprivnica
Foto: GDCK Koprivnica
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Krenula je sezona

Nezaposleni Podravci “sele” na more, ispod 1270 eura ne žele konobariti, kuhari “izvjesili” cijenu od 1540 eura!

Nedostatak radnika, porezna opterećenja te nerealno regulirana radna vremena glavni su problemi naših ugostitelja. Sve se to potencira u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×