12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
prometna u koprivnici

Mladić (22) Passatom oduzeo prednost Golfu i ozlijedio 35-godišnjaka
M

Prometna se dogodila na križanju Ulice Ante Neimarevića s onom Miroslava Krleže. 

Ne propustite

Na području Koprivničko-križevačke županije u ponedjeljak su zabilježene dvije prometne nesreće, od toga jedna s ozlijeđenom osobom. Dogodila se u Koprivnici oko 22 sata, i to na križanju Ulice Ante Neimarevića s onom Miroslava Krleže.

Skrivio ju je 22-godišnji vozač Passata križevačkih registarskih oznaka, koji je dolaskom do raskrižja oduzeo prednost prolaska Golfu koprivničkih registarskih oznaka. Golfom, koji se kretao Ulicom Miroslava Krleže u smjeru Ulice braće Radića, upravljao 35-godišnji vozač.

Sudar je bio neizbježan, Passat je udario u prednju bočnu stranu Golfa, čiji je vozač, ni kriv niti dužan, ozlijeđen. Na sreću, ozljede su lakše prirode, a protiv neopreznog 22-godišnjaka, koji je prouzročio prometnu nesreću, bit će pokrenut prekršajni postupak.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×