18.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

USKOK i policija u županiji provode akciju ‘STOP’ zbog nezakonitosti u obrazovanju odraslih
U

Ne propustite

U ranim jutarnjim satima srijede, Policijska uprava koprivničko-križevačka u koordinaciji s USKOK-om i Upravom kriminalističke policije MUP-a započela je provedbu operativne akcije ‘STOP’.
Akcija je usmjerena prema više osoba zbog nezakonitog djelovanja u postupku srednjoškolskog obrazovanja odraslih u jednoj javnoj ustanovi za trajnu naobrazbu odraslih te postupku osposobljavanja za vozače u jednoj auto-školi na području Koprivničko-križevačke županije.

Provedbom policijskih mjera obuhvaćene su osobe s područja više županija, a poradi sumnje u izvršenje kaznenih djela zlouporabe položaja i ovlasti, primanja i davanja mita. U tijeku je veći broj pretraga obiteljskih kuća, stanova i drugih prostora, a nad osobama koje su u tijeku današnjeg dana uhićene provode se kriminalističke obrade, priopćio je policijski glasnogovornik Dražen Laljek.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

pomozimo

JOŠ MOŽETE GLASATI! “Radići” i učenici iz Sokolovca trebaju vaš “klik” do ponoći, pomozite im da opreme knjižnice!

Udruga "RTL pomaže djeci" oprema knjižnice osnovnih škola diljem Lijepe Naše! Tako su učenici iz Osnovne škole "Braća Radić" i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×