19.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
U VINKOVCIMA

FOTO Šahovski klub Picok ima državnog prvaka, Gabrijel Kapitanić najbolji u svojoj kategoriji
F

Osvojio je osam bodova u devet kola, a ključnu je upisao u šestome kada je bio bolji od aktualnog prvaka Hrvatske u standardnom šahu.

Ne propustite

Šahovski klub Picok imao je predstavnika na protekli vikend u Vinkovcima održanom Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske u ubrzanom šahu.

Gabrijel Kapitanić osvojio je prvo mjesto u kategoriji do osam godina, premijerni put postavši prvak Hrvatske. Osvojio je osam bodova u devet kola, a ključnu je upisao u šestome kada je bio bolji od aktualnog prvaka Hrvatske u standardnom šahu.

– Iza Gabriela je uspješna sezona u kojoj je osvojio i drugo mjesto na Pojedinačnom kadetskom prvenstvu Hrvatske u standardnom šahu, što mu je omogućilo nastup na Europskom kadetskom prvenstvu. Drago nam je da Gabriel nastavlja niz državnih prvaka koji su ponikli u našemu klubu te mu želimo puno uspjeha u izazovima koji se nalaze ispred njega – poručio je predsjednik Picoka Nikola Mihočka.

Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×