24.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Policija otkrila lopova! Novac, alkohol i cigarete iz trgovine u Sigecu ukrao je 49-godišnji provalnik
P

Unatoč tome što je istraga završena, točna materijalna šteta bit će poznata tek po zaprimanju odštetnog zahtjeva

Ne propustite

Dan nakon što smo pisalo o provali u trgovinu u Sigecu, iz koje su ukradeni novca, alkohol i cigarete, policija je pronašla lopova.

Naime, kako su nas upravo obavijestili, dovršena je kriminalistička istraga nad 49-godišnjakom sa šireg koprivničkog područja. Sumnja se da je počinio kazneno djelo teške krađe provaljivanjem i zbog toga je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku.

Iako vremenski nije navedeno kada se točno bacio u akciju, jasno je da je provalio u srijedu, a unatoč tome što je istraga završena, točna materijalna šteta bit će poznata tek po zaprimanju odštetnog zahtjeva. Nema sumnja da su vlasnici oštećeni za više tisuća kuna.

Vremešni lopov trenutno se nalazi iza rešetaka i imat će vremena za promisliti o ovom nedjelu.

 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

međunarodni dan primalja

FOTO/VIDEO Dan otvorenih vrata koprivničkog rodilišta, babica Biba: Porod je normalna pojava i svi smo to preživjeli, a najbolje je kad je prirodan, vaginalan

Međunarodni dan primalja obilježava se 5. svibnja, a tom se prilikom danas u koprivničkom rodilištu održavaju Dani otvorenih vrata. Budući...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×