12.6 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
teške krađe

Vlasnica ključ od kuće ‘sakrila’ pored vratiju pa ostala bez nekoliko desetaka tisuća kuna, u Koprivnici iz zgrade ukraden bicikl
V

Policija i dalje traga za počiniteljima koji su bili u akciji u Novom Virju i Koprivnici

Ne propustite

Provale u kuće, stambene objekte ili vinograde česta su pojava u posljednje vrijeme u našem kraju, a jutros nas je policija obavijestila o dvije nove.

Nešto teža dogodila se u četvrtak u poslijepodnevnim satima u Drenovici, naselju u sklopu Novog Virja. Naime, tamo je još uvijek nepoznati provalnik pronašao ključ od kuće pored ulaznih vratiju, lagodno si otvorio vrata i ukrao prilično veliku svotu novaca, jer je vlasnica ostala kraća za nekoliko desetaka tisuća kuna. Policija je u akciji i traga za provalnikom.

Točan datum druge krađe nije poznat, ali zna se da se dogodila u periodu između 17. studenog i 1. prosinca. Mjesto radnje je Selingerova ulica u Koprivnici, gdje je iz garaže stambene zgrade ukraden bicikl vrijednosti od nekoliko tisuća kuna. I tu je počinitelj još uvijek nepoznat, a policija za istim detaljno traga.

Hoće li se i kad će se otkriti počinitelji ovih nedjela doznat ćemo u narednim danima.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×