12.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Hrvatska Vlada potvrdila sudjelovanje u dokapitalizaciji Podravke
H

Ne propustite

Ono što je bilo najavljeno, danas je i realizirano na sjednici Vlade Republike Hrvatske. Potvrđeno je da će i država sudjelovati u dokapitalizaciji Podravke i tako zadržati vlasnički udio od 25 % plus jednu dionicu.

– Vrijednost dionice društva Podravka u ovom se trenutku smatra podcijenjenom i odustajanje od sudjelovanja u dokapitalizaciji ne bi bilo ekonomski opravdano – izjavio je ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak.

Dodao je kako se nakon provedene dokapitalizacije planira prodaja udjela u temeljnom kapitalu, ali u povoljnijem trenutku uz premiju i ostvarenje prihoda za državni proračun.

Za dokapitalizaciju Podravke Vlada će izdvojiti oko 109 milijuna kuna te se kasnije nada zaradi, što je ujedno i znak povjerenja u Podravku i ambiciozne planove njene Uprave.

Ovakvu su odluku Vlade pozdravili koprivnički dogradonačelnik Mišel Jakšić te koprivničko-križevački župan Darko Koren.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Miris djetinjstva

Donosimo recept za kolač koji vraća u djetinjstvo, evo o čemu se radi

Donosimo vam jedan fini, jednostavan i brz recept za nadolazeći vikend. S ovim receptom, na trenutak će te "odletjeti" u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×