16 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 3. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE

Pretraživanjem vikendice i kuće osumnjičenog muškarca pronađena puška domaće izrade, sad će imati problema sa zakonom
P

Podnijeli su kaznenu prijavu za kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Ne propustite

Ludbreška policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjakom iz Sigeca Ludbreškog, stoji u današnjem izvješću Policijske uprave varaždinske.

Navode sumnje prema kojima je spomenuti muškarac u kući nedozvoljeno posjedovao oružje. Prekršajni odjel Općinskog suda u Varaždinu naredio je pretraživanje kuće, vikendice i drugih prostorija kojima se 56-godišnjak koristi.

Pronašli su pušku domaće izrade i 11 komada lovačkog streljiva. Očigledno, on to nije smio imati. Kako je kriminalistička istraga zaključena, tako je policija protiv njega podnijela kaznenu prijavu za kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Joj, joj

Nepoznati autor odlučio je “uljepšati” popularnu koprivničku skulpturu crvenkastom bojom

Skulptura Buđenje, autora Josip Fluksija koja se nalazi u središnjem gradskom parku u Koprivnici poprimila je crvenkastu nijansu. Naime, nepoznati...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×