22.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
tabor sežana

Monjac je u Slaven Belupo došao kao jedan od najboljih igrača Druge HNL, a sada odlazi na posudbu u Sloveniju
M

Upisao je 13 nastupa te prikupio 466 minuta pod vodstvom trenera Deana Klafurića, a zatim i Zorana Zekića.

Ne propustite

U Drugoj HNL slovio je za jednoga od najopasnijih ofenzivaca. S takvim statusom 25-godišnji krilni igrač stigao je u Slaven Belupo iz Orijenta pred početak tekuće sezone Prve HNL.

Upisao je 13 nastupa te prikupio 466 minuta pod vodstvom trenera Deana Klafurića, a zatim i Zorana Zekića. Postigao je jedan pogodak i ostvario jednu asistenciju. Time nije zadovoljan pa u želji za većom minutažom odlazi na posudbu do kraja sezone.

Na službenoj stranici Slavena stoji kako će destinacija biti Tabor Sežana, osmi klub slovenske Prve lige koja broji deset sudionika.

– U ovom trenutku najpotrebnije su mi minute na terenu kako bih napredovao i u dogovoru s klubom sam zaključio da je ovo najbolji potez. Vjerujem da će se posudba u Tabor i slovensku Prvu ligu pokazati kao pun pogodak – objasnio je Monjac za službenu klupsku stranicu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×