16.8 C
Koprivnica
Četvrtak, 10. listopada 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SJAJNI REZULTATI

Najmlađi članovi Plivačkog kluba Cerine osvojili 16 medalja na prvenstvu Hrvatske
N

Pod vodstvom trenera Predraga Žagara i Martine Gregurek, plivači Cerina ostvarili su odlične rezultate.

Ne propustite

Članovi Plivačkog klub Cerine proteklog su vikenda u Sisku sudjelovali na Regionalnom prvenstvu Hrvatske za kadete, mlađe kadete i početnike.

Pod vodstvom trenera Predraga Žagara i Martine Gregurek, plivači Cerina ostvarili su odlične rezultate, a klub su predstavljali Matej Antolaš, Eva Novak, Klara i Šime Stanković, Petar Junušić, Erik Štefanec, Marko i Petar Ferčec, Lorena Markušić, Domagoj Krapinec, Vili Lipuš, Matija Perović, Teo Munić, Mislav Skvaža, Petar Domanovac i Marija Belčić.

Berbu medalja započeo je Erik Štefanec koji se natjecao u kategoriji početnika i osvojio treće mjesto na 50 metara slobodno, 50 metara leđno, 100 metara slobodno i 100 metara mješovito. Marija Belčić u mlađim kadetkinjama bila je drugoplasirana na 400 metara slobodno i treća na 50 metara leđno te 200 metara slobodno. Eva Novak u kategoriji početnica završila je na trećem mjestu na 50 metara leđno i 100 metara leđno. Petar Ferčec osvojio je drugo mjesto na 200 metara prsno u kategoriji kadeta, Marko Ferčec bio prvi na 50 metara leptir te treći na 100 metara leđno u kategoriji početnika, dok je mlađi kadet Petar Domanovac osvojio je treće mjesto na 100 metara prsno.

Na Regionalnom prvenstvu članovi PK Cerine nastupili su i štafeti za početnike i to u sastavu Marko Ferčec, Eva Novak, Klara Stanković i Erik Štefanec. Miješana momčad osvojila je srebrnu medalju na 4×50 metara mješovito i 4×50 metara slobodno.

Spomenimo još kako je mlađa kadetska momčad u sastavu Teo Munić, Mislav Skvaža, Šime Stanković i Petar Domanovac osvojila brončanu medalju u 4×100 metara mješovite štafete.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

LOV U MUTNOM

Ovako neki “varaju” kameru za nadzor brzine, ovim trikom radite prekršajno djelo

Sve veći broj postavljenih kamera za nadzor brzine neke je vozače naveo na pronalaženje alternativnih rješenja, pa i trikova...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×