12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
prekršajna prijava

Vidno pijan 37-godišnjak u Kunovcu omalovažavao i vrijeđao policiju, uhićen je
V

Bilo je tek 15 sati, a on je već nalio poprilično alkohola u sebe

Ne propustite

Jučer smo pisali o 50-godišnjakinji, koja je pored Koprivnice napala dvojicu policajaca i pritom jednog od njih čupala za kosu i udarala u nogu. Zbog napada na službenu osobu prijeti joj od šest mjeseci pa sve do pet godina zatvora.

Međutim, jučer se još jedna osoba namjerila na koprivničke policajce. Ovaj put u pitanju je muškarac, koji je samo vrijeđao, bez fizičkog napada. Do nemilog događaja došlo je u Kunovcu, a unatoč tome što je tek bilo 15 sati, 37-godišnjak je, prema policijskom izvješću, bio vidno alkoholiziran.

U takvom stanju verbalno se obrušio na policijske službenike. Točnije, pogrdnim riječima ih je omalovažavao i vrijeđao. Jasno, muškarac je uhićen i protiv njega će biti podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu. Vjerojatno mu slijedi novčana kazna.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×