18.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
LJUBAVNI ZOV JE BIO JAČI

DOZNAJEMO ´Nestali´ Ivan pronađen u Međimurju, naručio taksi i odvezao se k prijateljici u Piškorovec
D

Kod nas je u udomiteljstvu već dvije godine i često nalazi različite prijateljice kod kojih svraća s vremena na vrijeme, potvrdili su nam u ustanovi gdje stanuje.

Ne propustite

Iz PU koprivničko-križevačke jučer su obavijestili da od ponedjeljka traje opsežna potraga za Ivanom Novoselom, 68-godišnjakom iz Miličana, malenog mjesta u sklopu općine Sokolovac.

O njegovom nestanku izvijestili smo jučera danas smo se uputili u mjesto iz kojeg je nestao ne bismo li doznali detalje o ovom događaju.

Ivan stanuje u udomiteljskoj ustanovi, gdje smo porazgovarali sa zaposlenicom koja ga je poznavala. Obradovala nas je informacijom da je njihov štićenik pronađen te da je na toplom i sigurnom, u susjednoj županiji.

– Ivan je umirovljeni branitelj Domovinskog rata i prima solidnu mirovinu, a ovo nije prvi puta da se udaljio iz ustanove. Pretragom njegove sobe pronašla sam broj koji sam nazvala i javila mi se žena romske nacionalnosti koja se predstavila kao njegova prijateljica i potvrdila da je Ivan kod nje u kući. Naš klijent podosta uživa u alkoholu, tako da je u ponedjeljak naručio taksi koji ga je odveo u Koprivnicu gdje je po našim pretpostavkama sjeo na vlak i otišao u Piškorovec. Kod nas je u udomiteljstvu već dvije godine i često nalazi različite prijateljice kod kojih svraća s vremena na vrijeme. Čim mi je žena potvrdila da je Ivan kod nje u kući obavijestila sam policiju koja će ga kontaktirati i obaviti daljnju proceduru – rekla nam je zaposlenica koja je na ovakav epilog već navikla.

U ovom trenutku nije poznato hoće li se odbjegli Ivan vratiti u Miličane, ali svakako je najvažnije da pronađen i da je u dobrom stanju.

Policijska Uprava Koprivničko-križevačka potvrdila nam je kako imaju saznanja da je Ivan u Međimurju, no još uvijek nemaju i službenu potvrdu njihove policijske postaje.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

pomozimo

JOŠ MOŽETE GLASATI! “Radići” i učenici iz Sokolovca trebaju vaš “klik” do ponoći, pomozite im da opreme knjižnice!

Udruga "RTL pomaže djeci" oprema knjižnice osnovnih škola diljem Lijepe Naše! Tako su učenici iz Osnovne škole "Braća Radić" i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×