15.2 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

U srpanjskim akcijama davanja krvi prikupljena 561 doza krvi
U

Ne propustite

Za nama je još jedan uspješan mjesec darivanja krvi. Osim velikog broja prikupljenih doza, ovomjesečno prikupljanje krvi obilježio je i ulazak još dvojice davatelja krvi u obitelj zlatnih davatelja koji su krv dali 100 i više puta. To su Dragutin Landek iz Reke i Slavko Potočnjak iz Virja.

Na organiziranim akcijama davanja krvi prikupljena je 561 doza krvi. Krv je dalo 101 žena i 460 muškaraca. Prvi puta je krv dalo 32 davatelja.

Na gradskim akcijama prikupljanja krvi koje su se u ponedjeljak i utorak održale u sjedištu Crvenog križa prikupljeno je 296 doza krvi. U srijedu su na akcijama održanim u Komunalcu, Komingu, KC vodama i KC plinu prikupljene 34 doze krvi, a u tvornicama Vegeta i Podravka jela prikupljeno je 45 doza krvi.

U četvrtak su na redu bile Hrvatske željeznice gdje je 50 davatelja dalo krv i Podravka, gdje je prikupljeno 60 doza ove dragocjene tekućine. Na akciji održanoj u petak u Društvenom domu u Drnju prikupljene su 22 doze krvi, dok je na akciji u tvornici Belupo prikupljeno 54 doza krvi.

U koprivničkom Crvenom križu zahvaljuju svim dobrovoljnim davateljima krvi na njihovom odazivu i plemenitosti.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×