12.9 C
Koprivnica
Nedjelja, 29. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
vraća nam se treća hnl sjever

Vučetina vojska na startu dočekuje Varteks: Delić nam je najveći dobitak, a gledat ćete hrabriju i opasniju Koprivnicu, kojoj je želja dohvatiti ligu za prvaka
V

Iza nas je 14 kola, a pred nama još osam regularnih. Nakon toga liga se dijeli na dva dijela, na onu za prvaka i za opstanak

Ne propustite

Brojni ljubitelji amaterskog nogometa već će ovaj vikend doći na svoje. Naime, u tjednu prvenstvenu rutinu vraća nam se Treća HNL Sjever, u kojoj boje naše županije brane Koprivnica, Križevci i virovski Podravac. Izuzmemo li Križevčane, nitko od njih ne može se pohvaliti jesenskim rezultatima, a to posebno vrijedi za koprivničkog trećeligaša, koji je u 14 odigranih kola skupio tek 10 bodova.

Zato je zima donijela promjene, Vjekoslav Vučeta preuzeo je klupu od Tomislava Čikovića, a brojne su i igračke rotacije. Prije svega odskaču dolasci Delića i Japanca Enja, ali tu su i Artuković, Jarnec, Petika, baš kao i Vuić, kojega je Slaven ustupio ovih dana. Pisali smo, članovi Zelenih više nisu Ernečić i Vrhovec. Kadar je jači i širi nego jesenas i to nam je Vučeta potvrdio.

Delić je veliki dobitak, a i konkurencija je veća

– Konkurencija postoji i to je dobro i za igrače i za klub. Možemo rotirati i ne moramo strahovati od ozljeda, dobro smo radili, većih problema s izostancima nismo imali i očekujem bolje rezultate nego što su to bili. Optimist sam i poručujem našim navijačima, ali i svima ostalima, da će gledati jednu novu, hrabriju i opasniju Koprivnicu – rekao nam je Vučeta.

Vjekoslav Vučeta // Foto: Vedran Tkalec

Posebno je pohvalio Delića, koji je, kako kaže, najveći dobitak prijelaznog roka. Vidi se iskustvo, znanje, ali i karakter koji ga krasi, što je važno i za cijelu momčad. Pohvalio je Vučeta i sve ostale igrače i naglasio da su spremni za prvo kolo i dvoboj protiv Varteksa, koji se igra u subotu u 15 sati na koprivničkom Apašu.

Varteks puno ovisi o Benku i Režiću

Varteks ima nekoliko bodova više od nas, ali to ništa ne znači. Dobri su, neugodni i dosta ovise o Benku i Režiću. Jesu u godinama, ali oni uz sebe vežu i mlade igrače, koji su prošli tamošnju školu nogometa. Međutim, mi apsolutno idemo na pobjedu i tako će biti protiv svakoga u ovom drugom dijelu sezone. Kvaliteta nam je puno veća nego što to sugerira stanje na ljestvici i to ćemo dokazati. Parirat ćemo svima onima koji su u sredini sigurno, a kroz pola godine, dok stvari sjednu na svoje mjesto, očekujem da pariramo i onima u vrhu – pojasnio je Vučeta.

Što se tiče Treće HNL Sjever, iza nas je 14 kola, a pred nama još osam regularnih. Nakon toga liga se dijeli na dva dijela, na onu za prvaka i za opstanak.

Lovit ćemo šesto mjesto

– Sada možda jesmo pri dnu, ali šesto mjesto bježi nam nekih 10-ak bodova i dat ćemo sve od sebe da ga stignemo. To nije nemoguće i zato pozivam sve naše navijače da nas već od subote bodre u što većem broju – zaključio je Vučeta.

Na kraju dodajmo da većih problema s izostancima nema, što znači da bi u subotu na travnjak trebala istrčati najjača postava.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

tko ga se sjeća?

ePODRAVINA FLASHBACK Ovo morate vidjeti! Tulumi u legendarnom Jokeru još uvijek se pamte, a fotke otkrivaju jeste li bili tamo

Oni koji su izlazili početkom 2000-ih reći će kako je noćni život Koprivnice u to vrijeme "gorio". Brojni kafići...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×