24.6 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
uručio otkaz

ePodravina doznaje: Podravkin glasnogovornik Vedran Šimunović odlazi iz kompanije
e

Šimunović je u Podravki proveo svoj cijeli radni vijek, u kompaniju je stigao odmah nakon što je diplomirao.

Ne propustite

Vedran Šimunović, Podravkin PR manager i desna ruka Martine Dalić, zadužen za odnose s javnošću, nakon gotovo dva desetljeća odlazi iz kompanije.

Kako neslužbeno doznajemo, Šimunović je obavijestio Upravu o svojem odlasku, a razlozi su osobne prirode, odnosno, želi nastaviti svoju karijeru izvan kompanije sa srcem.

Kako smo saznali, u Podravki ostaje još jedno prijelazno razdoblje, dok ne pronađu alternativu, odnosno njegovu zamjenu.

Šimunović je u Podravki proveo svoj cijeli radni vijek, u kompaniju je stigao odmah nakon što je diplomirao, 2004. godine, za vrijeme uprave Darka Marinca, i jedan je od rijetkih koji je preživio sve promjene i sve uprave, nevezano uz političku opciju, a ujedno je jedan od rijetkih managera koji svojevoljno napušta kompaniju i to nakon što je Martini Dalić produžen mandat.

Kako doznajemo, razišli su se u korektnim odnosima.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Proslava

PRAZNIK RADA Grah, tamburaši i zabava sutra u Park šumi Borik

Sutra se obilježava Praznik rada, a veselo će biti i u Đurđevcu. Grad Đurđevac i Turistička zajednica Grada Đurđevca povodom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×