12.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
noćna akcija

Policija zaustavila Slovenca (22) s hrpom marihuane i više desetaka lažnih potvrda o cijepljenju, odbacio je robu i dao se u bijeg
P

Vozilo je pronađeno naknadno na jednom parkiralištu, a u njemu je bio i odbjegli vozač, za kojeg se ustvrdilo kako neprijavljeno boravi u Varaždinu. 

Ne propustite

Slovenski državljanin (22) s neprijavljenim boravištem u Varaždinu, priredio je u petak navečer tamošnjoj policiji pravu akciju. Naime, nešto prije 21 sata zaustavili su ga u kontroli prometa, prilikom čega je 22-godišnjak kroz prozor izbacio platnenu vrećicu te jedan pvc paket u obliku cigle i ubrzano se vozilom dao u bijeg.

Jasno, policija je osigurala mjesto događaja s odbačenim paketima i u pomoć pozvala druge ophodnje, koje su krenule u potragu za slovenskim vozilom, odnosno vozačem. Vozilo je pronađeno naknadno na jednom parkiralištu, a u njemu je bio i odbjegli vozač, za kojeg se ustvrdilo kako neprijavljeno boravi u Varaždinu.

 

Pakat marihuane // Foto: PU Varaždin

– Očevidom na mjestu događaja je utvrđeno kako je odbačena jedna platnena vrećica s jednim pvc paketom ispunjen zelenom biljnom materijom nalik na drogu marihuanu težine 964 grama i dvije papirnate omotnice sa sadržajem ukupno 32 bjanko potvrde o cijepljenju cjepivom „Astra Zeneca“, te jedan pvc paket u obliku cigle ispunjen zelenom biljnom materijom nalik na drogu Marihuanu ukupne težine 1042 grama – piše u priopćenju.

Mladić je priveden i nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama. Danas će, uz kaznenu prijavu, biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske, a temeljem naloga Županijskog suda policija je pretražili i stan kojim se koristi osumnjičeni, a u kojem su pronašli 450 eura.

Bjanko potvrde o cijepljenju // Foto: PU Varaždin
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×