13.5 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SJEDNICA ŽUPANIJSKE SKUPŠTINE

Na svečanoj prisegi imenovani novi suci porotnici Općinskog suda, župan Koren: Dužnost suca porotnika je privilegija, ali i velika obaveza
N

Suci su na dužnost imenovani na petoj sjednici Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije.

Ne propustite

U prostorijama Županijske uprave danas je održana svečana prisega sudaca porotnika Vijeća za mladež Općinskog suda u Koprivnici koji su na dužnost imenovani na petoj sjednici Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije.

Suci porotnici prisegu su položili pred predsjednikom Županijske skupštine Damirom Felakom, županom Darkom Korenom i zamjenikom župana Ratimirom Ljubićem te po ovlaštenju župana pročelnicom Upravnog odjela za poslove Županijske skupštine i pravne poslove Ljubicom Belobrk Flamaceta i višom savjetnicom – specijalisticom za poslove Županijske skupštine i opće poslove Helenom Matica.

– Dužnost suca porotnika je privilegija, ali velika obaveza jer svojim radom štite društvo od nezakonitog postupanja pojedinaca ili države te predstavljate glas javnosti. Svojim objektivnim i nepristranim donošenjem odluka stvarate i održavate povjerenje javnosti u neovisno i časno pravosuđe te vjerujem kako će Vaš rad doprinijeti još boljem funkcioniranju pravosudnog sustava te biti na korist cijele naše zajednice – poručio je župan Koren.

Izvor: kc-kž.hr

Čestitkama se pridružio i predsjednik Skupštine Felak koji im je poželio mnogo uspjeha u radu te predsjednica Općinskog suda u Koprivnici Marija Grgešić koja je istaknula kako vjeruje da će novoimenovani suci porotnici svoju važnu dužnost obavljati časno i savjesno.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Još je dobro i prošao

“Majstor” dobro proslavio Praznik rada! Sjeo za volan s više od 2 promila, ostao bez novaca i vozačke

Praznik rada učinio svoje i neki su se ipak previše opustili. U kasnim večernjim satima 1. svibnja zaustavljen je 35-godišnji...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×