15.9 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
JEDANAESTO IZDANJE POPULARNOG KOPRIVNIČKOG FESTIVALA

FOTO Dolazak na ovogodišnji RockLive potvrdili su poznati izvođači, evo o kome je riječ
F

Kao i ranijih godina, RockLive će imati organiziran kamp za sve posjetitelje koji na festivalu žele boraviti puna tri dana.

Ne propustite

Ove godine u Koprivnici će se od 28. do 30. srpnja održati 11. po redu popularni festival glazbe RockLive.

Nakon prošlogodišnjeg jubilarnog desetog izdanja, počinje nova RockLive priča, a ovaj jedini festival ovakvog tipa na sjeveru Hrvatske, od ove se godine trajno vraća u koprivnički Kampus gdje se održavao i prvih pet godina.

Prva poznata imena zagrebački su stoner rock bend She Loves Pablo, beogradski bend Repetitor, popularni izvođač Grše, a kao posebna poslastica za ljubitelje trap zvuka iz Osijeka dolazi Z++. Ovo su prva četiri izvođača koji će zabavljati publiku na ovogodišnjem RockLiveu, a u narednim tjednima taj će se popis samo povećavati najboljim izvođačima regije.

Grše // Izvor: RockLive

Od danas su u prodaji dostupne i festivalske ulaznice koje vrijede za sva tri dana festivala, a mogu se kupiti putem sustava Entrio ili na Entrio prodajnim mjestima. Cijena ulaznice je 100 kuna, a tako će biti do 1. svibnja kada se cijena diže na 130 kuna. Cijena festivalske ulaznice na dan održavanja bit će 150 kuna.

Repetitor // Izvor: RockLive
She Loves Pablo // Foto: Vedran Metelko

Kao i ranijih godina, RockLive će imati organiziran kamp za sve posjetitelje koji na festivalu žele boraviti puna tri dana, a također bit će osiguran popust za one koji na festival dolaze vlakom iz udaljenijih mjesta, a broj posjetitelja više nije ograničen.

Z++ // Izvor: RockLive
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×