12.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
nije se dobro proveo

Nagazio papučicu gasa i BMW-om projurio kroz naselje čak 80 km/h više od dozvoljenog, iza ugla ga čekao policijski presretač
N

Izrečena mu je kazna od 5000 kuna, ostao je bez vozačke, a čekaju ga i tri negativna boda

Ne propustite

U današnje vrijeme, a s obzirom na stroge zakone i visoke kazne, puno je kada netko dozvoljenu brzinu prekorači za 20 km/h, no kada netko divljački nagazi papučicu gasa i projuri naseljenim mjestom čak 80 km/h više od dozvoljenog, tada taj uglavnom zasluži i koji red u policijskom izvješću.

To je tijekom srijede uspjelo jednom 29-godišnjaku, koji je u mjestu pored Varaždina županijskom cestom projurio 140 km/h. Inače, brzina je na toj prometnici ograničena na 60 km/h.

Na njegovu nesreću, u blizini se nalazio policijski presretač, koji je njegovo divljanje zabilježio, a potom ga i zaustavio.

Vozaču je izdan prekršajni nalog kojim mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 5000 kuna i zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima B kategorije u trajanju od mjesec dana. Po pravomoćnosti odluke o prekršaju odredit će mu se i tri negativna prekršajna boda.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Miris djetinjstva

Donosimo recept za kolač koji vraća u djetinjstvo, evo o čemu se radi

Donosimo vam jedan fini, jednostavan i brz recept za nadolazeći vikend. S ovim receptom, na trenutak će te "odletjeti" u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×