12.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Europsko prvenstvo u kuglanju za slijepe i slabovidne u Koprivnici sljedeće godine
E

Ne propustite

U Županijskoj upravi održan je sastanak predstavnika županijskog Kuglačkog saveza, županijske Zajednice sportova i Koprivničko-križevačke županije povodom održavanja Europskog prvenstva u kuglanju za slijepe i slabovidne.

Sastanku su prisustvovali zamjenik župana Ivan Pal, predsjednik Kuglačkog saveza Koprivničko-križevačke županije Josip Rožmarić, Ilinka Milas članica izvršnog odbora i Ljiljana Picer, tajnica Saveza te predsjednik Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije Stanko Lovković.

Povod sastanka bio je nadolazeći 16. IBSA EP u kuglanju za slijepe i slabovidne osobe koji će se održati u Koprivnici od 23. svibnja do 29. svibnja 2016. godine. Na temelju višegodišnjih pozitivnih iskustava i organizacije natjecanja Hrvatski športski savez slijepih je i ove godine organizator Europskog prvenstva u kuglanju za slijepe i slabovidne osobe. Podršku Županijskom savezu u organizaciji natjecanja koje će se održati u Koprivnici, danas su dobili i od Koprivničko-križevačke županije i županijske Zajednice sportova.

Valja spomenuti, kako će organizacija ovog natjecanja uz već dvije značajne sportske manifestacije koje će se održati u 2016. u suorganizaciji i na području Koprivničko-križevačke županije (organizacija ljetnog sportskog kampa Saveza Alpe Adria i Europskog rukometnog muškog kadetskog prvenstva) doprinijeti promociji Podravine i Prigorja.

Izvor: www.kckzz.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kuršlus

Mortus pijan sletio u kanal i zabio se u most, policija ga našla ozlijeđenog kraj ceste

Pijani vozač jučer je napravio "kuršlus" kada je sletio s ceste u kanal u Sokolovcu. Dogodilo se to oko 23...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×