19.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Pronađeno tijelo nestale Brankice Gregurić iz Molvi
P

Ne propustite

Koprivnička policija potvrdila je da je u subotu u rijeci Dravi večernjim satima pronašla tijelo nestale Brankice Gregurić (59) iz Molvi.

 

U subotu oko 19 sati policija je od ribolovca iz Ferdinandovca dobila dojavu o pronalasku tijela u Dravi, a nakon toga su policajci i pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja iz vode izvukli beživotno tijelo Brankice Gregurić. Time je okončana četvorodnevna potraga za 59-godišnjom Molvarkom koja je proglašena nestalom. 

Brankica Gregurić nestala je u srijedu ujutro // Foto: www.nestali.hrNa tijelu nisu pronađeni tragovi kaznenog djela, a obdukcija nije naložena.

Brankica Gregurić supruga je Ivana Gregurića, bivšeg zamjenika načelnika Općine Molve. Ona je nestala u srijedu, 5. kolovoza, kad je njen bicikl pronađen na mostu u Repašu, a prema izjavama očevidaca i pisanju Malog podravskog, oko 9 sati je s 18 metara visokog mosta skočila u Dravu.

Izvješće o ovom slučaju predano je Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×